DE NIEUWE SINGLE

De zangcarriére van Patrick Sempels blijft maar doorgaan als een trein. Met zijn nieuwe single , "Alleen je foto"doet hij er nog schepje bovenop . Dit maal kiest hij voor , een heel sentimenteel en emotioneel lied , Een meeslepende Country Ballade, met een ijzersterke en aangrijpende tekst uit de pen gekropen van Jan Floren . Hiermee trekt Patrick Sempels meteen alle registers open om een andere kant van hem te laten zien en te horen . Iets wat je nooit van hem gedacht had als feestzanger op alle podiums in Vlaanderen. 

De nieuwe single van Patrick Sempels is dit maal een Duet geworden. Samen met de 7 jarige Jelle slaan ze de handen in elkaar . Waarvan de single "Je bent mijn beste vriend" het mooie resultaat is geworden . Muziek en Mixing @ Diego De Mol Tekst @ Patrick Sempels Video @ Videowork @2019 www.patricksempels.be en www.jelle.be 

Patrick Sempels zit nooit stil , Hij brengt zijn nieuwe CD Single uit "Waar is die meid"
Met de goedkeuring en medeweten van uitgeverij Rood hit Blauw uit Nederland , mag Patrick het nummer uitbrengen in België.
Het is weer Typisch een deuntje zoals we Patrick Sempels kennen .
Meteen zal het de voorbode zijn voor de nieuwe Full CD tegen het eind van het jaar .
Een vrolijk deuntje dat weer in het hoofd blijft hangen , en met een super tekst , geschreven door J. Weber , de zoon van Marianne Weber
We wensen Patrick heel veel succes toe met de nieuwe Single .

Patrick Sempels , de zanger uit het Limburgse Lummen heeft een nieuwe CD Single uitgebracht . Getiteld "Ik droom van jou" . De tekst werd door Patrick zelf geschreven. Zoals het er uitziet , wordt het alweer een gezellig feestnummer , en dat zal zeker gesmaakt worden door het grote publiek. Het is de 5 de single op rij als solo artiest , en daarom wil Patrick Sempels nog eens gaan uitpakken met de daarbij horende Videoclip gemaakt door , "Videowork" van Diego de Mol . Wil je meer weten over deze sympathieke zanger , bezoek ook de website.
www.patricksempels.be
Tekst ; Patrick Sempels
Video made by Videowork